Niin hirveä meno ja meininki ollut töissä tällä viikolla, ettei ole ehtinyt tänne mitään sepustaa. Huomenna olisi lento (5.45 aamusella) Manadoon ja seuraavat 9 päivää täynnä pelkkää lomailua. Alkuperäinen suunnitelma oli rymymatka Sulawesin päästä päähän linja-autotunnelmissa.  Viime viikolla kuitenkin tulimme järkiimme ja päätimme vaihtaa Poson läpi busseilun Gorontalo-Makassar lentoon. (Tuonne Makassariin kun on kuitenkin päästävä, sillä lento kotio lähtee sieltä... )

No, nyt nautimme Bunakenin antimista (eli kalojen katselusta ja syömisestä) kokonaiset 5 päivää ja rymyämme paikallisesti pohjois-Sulawesillä loput 3 päivää. Makassariinkin jää puolikas päivä, joten ihan hyvin onnistuin pelastamaan juosten kustun ja typerän matkasuunnitelman yhdellä halvalla lennolla. Tuuria taisi olla matkassa enemmän kuin tarpeeksi, että lento löytyi kolmella kympillä (€)

Tänään menemme iltapäivällä vielä sukellus Expoon fiilistelemään viime hetkillä. Toivottavasti löytyisi vahvuuksellinen maski ja ehkäpähkä märkäpuku. Tässä hieman netistä imutettua Bunaken- fiilistä.

482368.jpg

482363.jpg